Yazar Bestami Yazgan Basari Kolejinde

Çocuk kitaplari yazari ve sair Bestami Yazgan, çiktigi Anadolu turnesinde Konya Kitap Fuari öncesi ilimize ugrayarak Basari Koleji ögrencileriyle bir araya geldi.

Yazar Bestami Yazgan Basari Kolejinde

Yazar Yazgan bütün ögrencilerle kitap üzerine söylesi yapti. Söylesisinde anne, baba ve ögretmen sevgisine deginip siirler okurken, ayni zamanda kitaplar için ölümsüz birer eser olduklarindan bahsetti. Ayrica ögrencilere bol bol kitap okumalarini tavsiye etti. Söylesinin sonunda soru cevap bölümüne geçildi ve yazar Yazgan ögrencilerin sorularini yanitladi. Soru cevaplarin ardindan Yazar Yazgan ögrenciler için kitaplarini imzaladi.
Söylesinin ardindan konusma yapan Okul Müdürü Mehmet Cosar, “Bizleri kirmayarak bu Anadolu turnesinin arasinda okulumuza geldigi için ve kendi deyimiyle Basari Bahçesinin Çiçekleriyle yaptigi hos sohbet için kendisine ve organizasyon sahibi Nar Yayinlarina çok tesekkür ediyorum”dedi.
Yazar Bestami Yazgan “Bir ögretmen ve yazar olarak Basari Kolejinde misafir olmaktan bu güzel çiçeklerle bir araya gelmekten çok memnun oldum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284