Yeni Çevre Yol’unda Çalsmalar Devam Ediyor

Karaman’in çehresini degistirecek olan Yeni Çevre Yolu Projesi’nde çalismalar araliksiz sürüyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan çalismalari yerinde inceledi.

Yeni Çevre Yol’unda Çalsmalar Devam Ediyor

Karaman’in gelecegi adina önemli bir proje olan Yeni Çevre Yolu Projesi’nin maliyeti yaklasik 60 Milyon Lira oldugunu söyleyen Baskan Çaliskan çalismalarla ilgili su bilgileri verdi;
“Karamanimizin Marka Sehir olmasi yolunda önemli bir proje olan yeni çevre yolu projesinde çalismalar kesintisiz devam ediyor. Toplamda 21 km uzunlugunda olan ve Karaman’in tamamini çevreleyecek olan yolun ilk etabi 11 km uzunlugunda. Bu 11 kilometrelik mesafe içerisinde çevre yolu üzerinde köprü ve viyadükler bulunuyor. Mut yolu kavsagindan baslayan ilk etap çalismalari Organize Sanayi Yolu baglantisina kadar devam ediyor. Mut yolu üzerinde yonca tipi kavsak sayesinde sehirlerarasi trafik daha güvenli bir sekilde saglanacak. Yeni çevre yolu üzerinde 2 adet viyadük ve 4 adet köprü bulunuyor.
“Ulasimda Kalite Gün Geçtikçe Artiyor”
Karaman’da ulasim adina son yillarda önemli yatirimlarin gerçeklestigini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan “Karaman ulasiminda kalite gün geçtikçe artiyor” dedi. Baskan Çaliskan “ Yeni çevre yolu gibi dev ulasim projelerinin yani sira sehir içi ulasimda da önemli degisiklikler yapiyoruz. Kavsaklarimizi yeniden düzenliyoruz. Önümüzdeki günlerde çalismalarina baslayacagimiz kavsak düzenleme çalismalarimizla sehir içi ulasimimiz da daha kaliteli ve güvenli bir hale gelecek” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284