MUHARREM İNCE RÜZGÂRI

“Köroğlu gelmeden ünü gelir,” denir…

Günümüzde de “Muharrem İnce gelmeden rüzgârı gelir,” denilmeye başlanıldı…

Muharrem İnce, CHP içinde değişik kademelerde emek sarf ederek, ter döküp çalışmalar yapan ve bu çalışmaları sonucunda CHP tarafından ince elenip sık dokunduktan sonra parti meclisi, MYK ve 110 milletvekilinin imzası ile de CHP tarafından CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak önerilmiştir.

Ülkemizde, demokrasinin hızla yok olma sürecinin yaşandığı bir dönemde; demokrasi mücadelesine girme cesaretini göstermesinden dolayı Muharrem İnce’yi tebrik ediyorum ve bu mücadelesinde üstün başarılar dilerim…

Milyonlarca insanın siyasi iradesini temsil eden CHP ve 110 milletvekili, cumhurbaşkanlığı konusunda tercihiniMuharrem İnce’den yana göstermiş; bu durum, ülkede olağanüstü bir enerji yaratmıştır.

Tek Davam Türkiye sloganı ile yollara düşen Muharrem İnce’nin beklenilen bir rüzgâr estirebilmesi için, bu oluşan enerjiyi olumlu yönde kullanması ve yönetmesi gereklidir, inancındayım.

Umarım, oluşan bu enerji ile ülkemizde birlik ve beraberlik Muharrem İnce tarafından tekrar sağlanacaktır… Ayrıca binlerce yıllık tarihi ve kültürel zenginlikler üreten insanlarımızın, layık oldukları itibarlı bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için toplumsal dayanışma ve yardımlaşma sağlanacaktır. Bu, beklentim ve dileğimdir…

Yine umarım ki; Muharrem İnce, oluşan bu enerjiyle vatandaşlara dokunarak, CHP tarafından vatandaşlar ile parti arasında oluşturulan çelik duvarları eriterek vatandaşla partinin buluşmasının ve kucaklaşmasının kapısını da bir kez daha açmış olur.

Zira toplum ve toplumun gerçeklerinden kopuk bir şekilde siyaset yapılamaz…

 Demokrasiyi savunanlar, mutlaka demokrasinin gereğini de yerine getirmiş olmalıdırlar.

Muharrem İnce, doğallığını bozmadan sıcak ve samimi davranışlar içinde vatandaşlara dokunmalı ve demokrasilerde bulunmayan yıpratıcı ve agresif dil kullanmamalıdır.

Vatandaşlar olarak beklentimiz: Muharrem İnce, mensubu olduğu siyasal partinin değil de; bütün vatandaşların cumhurbaşkanı olmasıdır…

Muharrem İnce’nin, vatandaşlarımızla birlikte başarıya ulaşılacağına inanıyorum…

Çalışmaların sonucu, toplumumuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur, beklentisindeyim.

Başaracağız…

Büyüyeceğiz…

Bölüşeceğiz…

Günlerdir gece gündüz demeden; kentten kente, meydandan meydana koşturan Muharrem İnce:

Bir rüzgar oluşturabilecek mi?

Bu rüzgar bir fırtınaya dönüşebilecek mi?

Bu fırtına milyonlarca kitleyi peşinden sürükleyebilecek mi?

Kemal UYSALER

22.05.2018-MALATYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bülent Bilgen
Bülent Bilgen - 6 yıl Önce

Bölüşmek için doğru bir adaya vermek , rüzgarı doğru kullanmak durumundayız ....

banner284