Çaliskan: “Hepimiz Bakanimiz Lütfi Elvan’in Karaman’dan Aday Gösterilmesini Istiyor”

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, tüm Karaman halkinin Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan’in Karaman’dan aday gösterilmesini istedigini söyledi.

 Çaliskan:  “Hepimiz Bakanimiz Lütfi Elvan’in Karaman’dan Aday Gösterilmesini Istiyor”

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü ile birlikte bir basin toplantisi düzenleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Bulundugumuz her ortamda vatandas sayin bakanimizin nereden aday gösterilecegi konusunda bizden bilgi istiyorlar" dedi.

Baskan Çaliskan, "Her gittigimiz alanda, sahada toplumun bütün kesimi, siyasi görüsü ne olursa olsun herkes bakanimizin Karaman’dan aday olmasini istiyor. Bu önemli bir unsurdur. Bakanimizin bu kadar sevilmesi, deger görmesi bizlere mutluluk ve güç veriyor. Biz de Sayin Bakanimizin Karaman’dan aday olacagini ve insallah milletvekili olduktan sonra da Karaman’in bakani olarak göreve devam edecegini belirtmek istiyorum. Bakanimizla yaptigimiz istisareler sonucunda beyan ediyorum net bir sekilde. Eger Karaman Karaman olacaksa, Karaman bir model sehir ve vizyon sahibi bir kent olacaksa 2023 hedefleri olacaksa bu hedeflerin basinda bize önderlik yapan, bize yol gösteren ve her proje noktasinda destek olan tabii ki Bakanimiz Lütfi Elvan’dan aldigimiz güçtür. Ben OSB’nin ve Karaman’in Belediye Baskanligini yapiyorum. Sahanin her noktasinda vatandaslarimizla hep birebirim. Vatandasimizin söyledikleri bana bizim dilimiz, bizim sözümüz ol bakanimiz Karaman’dan aday olsun. Bizlerde öyle istiyoruz. Partili partisiz herkes bakanimizin buradan aday olmasini istiyor. Bizde milletin sesi olarak da buradan olmasi noktasinda belediye olarak düsünce ve fikrimizi ifade ediyoruz. Ikincisi de biliyorsunuz milletvekili aday adayligi var. Bütün arkadasimiz aday. Aday olan her arkadasimiz bu göreve yapabilecek kapasiteye sahiptir. Ama unutmamak gerekir cenabi Allah nasip etmedikten sonra hiçbir sey olmaz. Allah nasip ederse nasibinde olan arkadasimiz göreve gelir ve bizde çalismalarimizi hep birlikte yapariz. Ben çok güzel bir seçim süreci geçirecegimize inaniyorum. Diger partilerin de aday adaylari var. Karaman için hangisi hayirliysa onlara da nasip etsin. Biz önümüzdeki günlerde sayin bakanimizla birlikte Ankara’da bir toplanti yapacagiz. O toplantida buradaki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de olacak" dedi.
AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü’de, “Biliyorsunuz geçtigimiz günlerde Mersin’in Anamur ilçesinde yayinlanan bir gazetede çikan haber hepimizi üzdü. Bizi üzen nokta ise bu yaziyi buradaki basindan giden yazilara istinaden yazilmis bir yazi olmasi. Sanki Sayin Bakanimizin buradan aday olmasini istemiyormus gibi durum yaratilmaya çalisildi. Böyle bir sey yok. Biz tüm Karaman olarak Sayin Bakanimizi Karaman milletvekili olarak görmek istiyoruz. Bizim adayimiz kendisidir. Böyle haberler bizi üzüyor. Sayin Bakanimiz her konusmasinda Karaman’a verdigi önemi ifade ediyor. Ben Karaman Milletvekiliyim diyor. Insallah Karaman’in milletvekili ve bakani olarak da hizmetlerine devam edecektir” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284