Sağlık Çalışanlarına Proje Yazma Eğitimi Verildi

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından Karaman Kamu Hastaneleri Birliği (KKHB) çalışanlarına “Proje Döngüsü Yönetimi ve AR-GE Eğitimi” olarak ifade edilen proje yazma eğitimi verildi.

Sağlık Çalışanlarına Proje Yazma Eğitimi Verildi

Karaman KHB’nin talebi üzerine MEVKA ile yapılan işbirliği çerçevesinde birliğin Sağlık Tesislerinde görev yapan yönetici, uzman ve ilgili sağlık personellerine yönelik olarak "AR-GE-Proje Döngüsü Yönetimi" diye adlandırılan proje yazma eğitimi 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinde AR-GE faaliyetlerini yürütecek çalışanlarda AR-GE bilinci ve farkındalık oluşturulması Ulusal Ar-Ge Politikaları, Ar-Ge faaliyetleri, Ar-Ge destekleri gibi temel konularda bilgi düzeyinin arttırılması amacıyla düzenlenen ve Karaman Devlet Hastanesi konferans salonunda 2 gün süren eğitim, Proje ve Sözleşme Yönetim Birimi Uzmanı Doğan Onuralp tarafından katılımcı bir anlayışla, uygulamalı bir şekilde verildi. Eğitime, Karaman KHB Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Tesislerinde çalışan 30’u aşkın personel katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284