Badminton Heyecani Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Badminton Il Temsilciligi 2014-2015 faaliyet programinda yer alan Gençler Badminton Il Birinciligi müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Badminton Heyecani Sona Erdi

Badminton il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen okullararasi gençler badminton il birinciligi müsabakalari 29-31 Aralik 2014 tarihleri arasinda 22 okulun katilimi ile Yunus Emre Spor Salonunda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.
88 SPORCU MÜCADELE VERDI
Toplamda 88 sporcunun katildigi okullararasi gençler badminton il birinciligi müsabakalari, çekismeli ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takimlarin gruplarinda lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Yapilan final müsabakalarinin ardindan kizlar kategorisinde sampiyonluk ipini Ayranci Ç.P.L gögüslerken, erkekler kategorisinde ise bu isim Karaman Spor Lisesi oldu. Turnuva sonunda kizlar kategorisinde Karaman Spor Lisesi ikinci, Ibni Sina Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi dördüncü, erkekler kategorisinde ise; Karaman Toki Anadolu Lisesi ikinci, Necip Fazil Kisakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Temizel-Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi dördüncü oldu.
YÜZLERCE SPORCUYA ULASTIK
Sampiyonada ortaya konulan mücadelenin kendini mutlu ettigini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ‘’ Karaman’da devam eden badminton sporu yüzlerce ögrenciye ulasti. Gerek uygulamasi gerekse eglenceli olmasindan dolayi ögrencilerin çok sevdigi badminton sporu Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde egitimlerine araliksiz olarak devam ediyor. Karaman’da çok hizli yayilan bu sporun geri dönüsümünü 29-31 aralik 2014 tarihinde gerçeklestirilen okullararasi gençler badminton il birinciligi müsabakalarinda gördük. Müsabakalarda centilmenliklerinden ve mücadelelerinden dolayi tüm sporcularimizi kutlar, ilimizi grup maçlarinda temsil edecek takimlarimiza basarilar dilerim" dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Spor Il Sube Müdürü Aslan Yildiz, Karaman Spor Lisesi Müdür Yardimcisi Ismail Dogan ve Badminton Il Temsilcisi Ela Sunaoglu tarafindan verildi. (Spor Servisi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284