Gençler `Iyilik Agaci` Meyvelerini Topladi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran “ Gençlerin Iyilik Agaci” projeleri kapsaminda dereceye giren gençlere ödüllerini verdi.

Gençler `Iyilik Agaci` Meyvelerini Topladi

Ülkemiz gençliginin yerel ve evrensel sorunlara karsi duyarliliginin attirilmasi, bu sorunlarin çözümünde aktif olarak yer almalarinin ve kendi akranlari basta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletisim kurmalarinin saglanmasi, gençlerin topluma karsi sorumluluk duygularini gelistirerek iyilik yapmalarinin aliskanlik haline getirilmesi amaciyla yürütülen “Gençlerin Iyilik Agaci” projesinde ilimizde dereceye giren gençlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran verdi.
Yarismada dereceye giren gençlerimiz;
Cüneyt Yavuz
Kerim Öner
Hasan Hüseyin Kaya
Mert Yüksel
Fatma Mert
Onur Ahmet Göktas
Mete Ekincioglu
Serife Taspinar
Ayse Gül Tat
Ahmet Kiliçarslan
Abdurrahman Muratoglu oldu.
Ödül töreninde gençlerle bir araya gelen Il Müdürü Elduran konusmasinda, yarinin liderlerinin bugünün duyarli gençlerinin arasindan çikacagini söyledi. Sosyal sorumluluk bilincine erismis bir gençligin yarin için kendilerine umut vesilesi oldugunu söyleyen Elduran, kendilerinin bu kurumlarin emanetçileri oldugunu, yarinlarda yeni sahiplerinin gençler olacagini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284