Kütahya’da Karaman Rüzgâri

Kütahya’da yapilan bisiklet yarislarinda Karaman’i temsil eden altin pedallar yine bos dönmedi.

Kütahya’da Karaman Rüzgâri

Kütahya’da gerçeklestirilen bisiklet yarislarinda Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulübü sporculari elde ettikleri derecelerle hakli sevincin gururunu yasattilar. Karaman’in altin pedallari 1 takim ikinciligi, 1 ferdi birincilik ve 1 ferdi ikincilik ile Karamana dönme basarisi gösterdiler. Ilk gün yapilan 54 kilometrelik bisiklet yarisinda Karaman sporcusu Semra Yetis 1:42:33 lük derecesi ile 2. olarak tamamladi. 1.ligi Sakarya Telekom Spordan Merve Degirmencioglu, 3.lügü ise yine Sakarya Telekom Spordan Aysenur Turgut elde etti. Fakat yarismalara çok iyi konsantre olan Karaman sporcusu Semra Yetis, ikinci gün yapilan yarislarda rakiplerini rahat bir sekilde geçerek 1.lige uzanmayi bildi.
Genç Bayanlarda takim olarak 2.ligi kazanan Karaman ekibi, 1.ligi sanssiz bir sekilde Alanya Doga Sporlari Kulübüne kaptirdi. Genç Bayanlarda takim olarak 3.lügü ise Yesil Giresun Spor Kulübü elde etti. Ayrica büyük bayan bisiklet takimimiz Sakarya Telekom Sporun önünde 2. olarak büyük bir basariya imza atmasini bildi.
Her yaristan derece ile döndüklerini belirten Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü;” Her yarisa katilmaya çalisiyoruz. Önümüzde zorlu bir yaris takvimi var. Sporcularimiz ara vermeden bir sonraki yarislara hazirlaniyorlar. Hafta sonu MTB yarislari için Sakarya ilinde olacagiz ve Semra Yetis orada olimpiyat puanlari için yarisacak” diye konustu.
Basaridan basariya kostugumuz bisiklette hedeflerinin her geçen gün büyüttüklerini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Her zaman belirttigim gibi Avrupa’da ses getirecek bir takima sahibiz. Planli bir sekilde alt yapimizi saglam tutarak ilerlemeye devam ediyoruz. Bisiklet bransinda 2016 olimpiyat hedefimiz devam etmekle beraber, 2020 ve 2024 olimpiyat hedeflerine ulasmaya çalisacak bir takimi hazirlamis bulunmaktayiz. Ekip olarak hedefimize ulasmak için özverili bir sekilde çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Inaniyorum ki Karaman bisikleti çok kisa süre içerisinde uluslararasi bir kimlik kazanacaktir. Bu konuda bisiklet takimiza güveniyorum. Hafta sonu yapilacak olan Sakarya MTB CUP yarislarinda da Semra Yetis’in Uluslararasi bir madalyayi bize kazandiracagina inaniyorum. Tüm ekibimize basarilar diliyorum.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284