Maçin Ortasinda Sahaya Helikopter Indi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Gurupta mücadele eden Karaman Belediyespor-Aksehirspor karsilasmasinin 85. dakikasinda maç hakem tarafindan durduruldu ve sahaya acil bir hastayi almaya gelen ambulans helikopter inis yapti.

Maçin Ortasinda Sahaya Helikopter Indi

Karaman Belediyespor BAL ligi 8. Hafta mücadelesinde konuk oldugu Aksehir’den 1 puanla döndü. Aksehir Nasrettin Hoca Stadinda oynanan maça her iki takimda kontrollü bir oyunla basladi. 25. Dakikada ev sahibi ekipten Özenç Albayrak Aksehirspor’u 1-0 öne geçirirken, Karaman Belediyespor’un golü de 34. Dakikada Cihan Kutan’dan geldi. Ilk yarisi 1-1’lik skorla tamamlanan maçin 75. Dakikasinda Karaman Belediyespor futbolcusu Adem Ercan, gördügü ikinci sari karttan kirmizi kartla oyun disi kaldi. 85. Dakikada maça hakem tarafindan ara verildi. Acil bir hastayi almak için stada inen ambulans helikopter hastayi aldiktan sonra havalandi ve maç kaldigi yerden devam etti. Bu dakikadan sonra da gol gelmeyince her iki takim da sahadan birer puanla ayrildi. Karaman Belediyespor aldigi 1 puanla, puanini 13’e yükselterek ligde 7. Siraya geriledi.
Karaman Belediyespor bir sonraki maçini; 16 Kasim Pazar günü saat 13.30’da, Eregli Sehir Stadyumu’nda Toroslar Belediyespor ile yapacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284