Sporda Yilin Enleri Ödüllerini Aldi

Amatör Spor Haftasi etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Yilin En`leri ödülleri Polis Evinde yapilan törenle sahiplerini buldu.

Sporda Yilin Enleri Ödüllerini Aldi

Ödül töreni öncesi konusma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, '' Spora ve sporcuya verdigimiz destek bundan sonra ki süreçte de devam edecek, çalisma yol haritamizda üç önemli unsur var. Saglik, egitim ve gençlik. Bir milletin gelecege umutla bakabilmesi için gençligini çok saglikli yetistirmesi gerekir. Il Müdürlügümüz olarak Ilimizi bir spor kenti ve sporcu kimlikleriyle öne çikan bir gençlik olusturmaktir. Alt yapi anlaminda yaptigimiz çalismalarla ilimizi spor kenti haline getirmeyi planliyoruz. Biz sporun her bransinda sartlarimiz el verdigince faaliyetlere devam ediyoruz ve bundan sonraki süreçte de devam edecegiz." diye konustu.
Vali Yardimcisi Mustafa Sarikaya ise konusmasinda, müsabakalarda dereceye giren sporculari tebrik etti ve basarilar diledi.
Farkli branslardaki sporlari Karaman’a kazandirmak için çalistiklarini belirten Sarikaya, “Amatör Spor Haftasi dolayisiyla düzenlenen müsabakalara katilan sporculara tesekkür ediyorum ve hayatlarinda basarilar diliyorum. Gelecekte Avrupa ve Dünya sampiyonalarinda Karamanli sporcularimizi sporculari görmek istiyoruz. Ilerleyen haftalarda Karaman’da Türkiye Erkekler Beyzbol Sampiyonasini yapacagiz. Bu spor farkli bir bransta, Karaman’a bunun kazandirilmasini istiyoruz. Karaman Karadag’da önceki yillarda yapilan yamaç parasütü etkinligini tekrar yapmayi planliyoruz” seklinde konustu.
Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlere plaketleri verildi.
Yilin Antrenörü: Bekir Türk, Baris Ünlü, Ali Can
Yilin Sporcusu: Kürsat Büyükeken, Selçuk Akbas
Yilin Il Temsilcisi: Mustafa Eroglu
Karaman'in Degeri Ödülü: Kazim Nas
Sporda Kadin Eli: Zeynep Öcal
Spora Hizmet Ödülü: Hikmet Dogan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284