Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Derece Alan Öğrencilerden Kurt'a Ziyaret

Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi ve Genel Kültür Yarışmasının finalinde derece elde eden

Sarıveliler Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu ile 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunun başarılı öğrencileri, Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt’u ziyaret etti.
Başarılı öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Karaman’daki eğitim imkânlarının çok iyi olduğunu ifade ederek eğitimde merkez ve taşra ayrımının kalmadığını söyledi. Abdurrahman Kurt, “Bizler öğrencilerimize uygun eğitim ortamları oluşturmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizden de beklentimiz milli ve manevi değerleri özümsemiş, merak eden, araştıran ve yeniliklere açık bireyler olarak kendilerini yetiştirmesidir. Sosyal kültürel faaliyetlerdeki amacımız öğrencilerimizin kendini ifade etme fırsatı bulması ve yaşamlarında güzel hatıralar bırakmasıdır. Ben elde ettikleri derecelerden dolayı Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu ile 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerini tebrik ediyorum. Bu güzel başarının yeni başarılara kapı aralayacağını ümit ediyor, öğrencilerimizin başarısında emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Hasan Şimşek 5 Yıl Önce

On yıl önce okullara dağıtılan akıllı tahtaların bu ilçe merkezinde olmaması adil bir hizmetin verilmediğini gösterir. Adiller Ortaokulu'unun birinciliği tesadüfü değildir. On yıl önce de böyle bir birincilik almıştı.Yöneticilerin oraları gezip görmesinde fayda var. Yine de Sayın İl Müdürümze teşekkürler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.