Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Karaman Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi Basvuru, Yetenek Sinavi Ve Kayit Takvimi Açiklandi

Eğitim

Ilimiz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne 2012-2013 egitim-ögretim döneminde sinavla ögrenci alinacak. 18 Haziran’da baslayan basvurular 20 Temmuz’da sona erecek.

Yetenek sinavi ise 30 Temmuz-3 Agustos tarihleri arasinda, asil ve yedek listelerin ilani 3 Agustos’ta, asil listeden ögrencilerin kayitlari ise 6-10 Agustos tarihleri arasinda, açik kontenjanlar için yedek listelerin ilani 13 Agustos’ta, açik kontenjanlar için yedek listelerden ögrenci kayitlari 14-17 Agustos tarihlerinde, açik kontenjan kalmasi durumunda ikinci yetenek sinavi 3-7 Eylül tarihlerinde, listelerin ilani 7 Eylül’de, ögrencilerin kayitlari ise 10-14 Eylül arasinda yapilacak. Okul Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre,Yetenek Sinavi ile ögrenci alacak olan Karaman Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine 2012-2013 egitim-ögretim yilinda, Görsel Sanatlar, Müzik ve Spor alanlarina 30’ar ögrenci alinacagi ve okulun yetenek sinavlarina, bu yil 8. sinifi bitirmis ögrencilerin katilabilecegi açiklandi. Okul kayitlari ile ilgili ayrintili bilginin okulun //www.karamangssl.k12.trweb sitesinden ve 212 21 00 nolu telefondan alinabilecegi belirtildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.