Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Koçdaş Apart Ev Rahatlığında Konuklarını Bekliyor

Eğitim

İlimiz Askerlik Şubesi karşısı eski musalla yanında bulunan Koçdaş Apart misafirlerini ev rahatlığında ağırlamaya devam ediyor. 

Toplam dört kat üzerine kurulu olan binada her katta 2+1 daire şeklinde tasarlanan Koçdaş Apart şehir merkezinde olması ve her yere yürüme mesafesinde özelliğiyle ilimizde eğitim ve iş amaçlı ikamet edenlere rahat bir yaşam alanı sunuyor. Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi aldığımız işletmeci Bekir Koçdaş “Bir apart ve otelde aradığınız imkanların hepsi işletmemizde mevcuttur. Misafirlerimizin kendi evleri rahatlığında güven içerisinde konaklamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ni kazanan bütün öğrencilerimize ilimize hoş geldiniz dediğimiz kayıt sürecinde Koçdaş Apart’a bir çay içmeye bekleriz. Misafirlerimiz daha geniş detaylı bilgiyi  0539 293 63 20 numaralı telefondan alabilirler” dedi.

 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.