Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Özel Karaman Başarı Fen ve Anadolu Liselerinden Büyük Başarı

Eğitim

2019 YKS tercih sonuçları açıklandı. Kuruluşunun 3. Yılında Özel Karaman Başarı Liseleri büyük bir başarıya daha imzasını attı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yıldırım, Geçen yılda olduğu gibi bu yıl da YKS yerleştirme sonuçlarında Fen ve Anadolu Lisesi olarak büyük bir başarı sergilediklerini söyledi. 2019 tercih döneminde üniversite başvurusu yapan öğrencilerimiz 5 Tıp, 4 Diş Hekimliği, 3 Hukuk, 1 Uzay Mühendisliği, 4 Elektrik - Elektronik Mühendisliği, 1 Bilgisayar Mühendisliği, 1 Mühendislik Programları, 2 Endüstri Mühendisliği, 1 İlk Öğretim Matematik Öğretmenliği, 1 Psikoloji, 1 Maliye ve 1 İç Mimarlık bölümlerini kazanmışlardır. Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi çoğu öğrencinin hayalini kurduğu üniversiteleri kazanmışlardır.

Sözlerine devam eden Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yıldırım, Öncü uygulamaları ile ilimize örnek teşkil eden okulumuzun başarısında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ettiğini, ayrıca yarının Türkiye’sinde görev alacak gençlerimizin bir ömür yollarının açık olmasını canı gönülden dilediğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.