Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

İki Çocuk Annesi Kadına Ne Oldu!

Güncel

Evli ve iki çocuk annesi Seda Alkan’ın eşi İlyas Alkan eşinin bulunması için Esra Erol’dan yardım istedi.

14 Şubat 2019 Perşembe gecesi saat 02.30’da ikamet ettikleri Balıkesir’deki evlerinden çıkarken en son görüntülenen Seda Alkan’ın sosyal medya üzerinden tanıştığı Abdullah Ateş, yeğeni Hanife Avcı ve eşi İlyas Alkan Esra Erol programında o gece ve öncesine ilişkin bildiklerini paylaştılar. 
2 çocuk annesi Seda Alkan ile sosyal medya üzerinde bulunan bir oyun üzerinden tanıştıklarını söyleyen Abdullah Ateş Seda Alkan’ın evliliği, günlük sıkıntıları gibi problemlerini kendisi ile telefonda paylaştığını söyledi. Karaman’da özel bir kurumda güvenlik görevlisi olan ve çelişkili açıklamaları ile okları kendi üzerine çeviren Abdullah Ateş ise Alkan ile sadece telefonla konuştuklarını, yüz yüze gelmediklerini ve onu kendisini anlattığı kadar tanıdığını ifade etti. 
Eşini çok sevdiğini ve her ne olursa olsun kabulü olduğunu söyleyen eş İlyas Alkan gözyaşları ile eşi Seda’nın dönmesini istedi. Eşinin çok dindar bir bayan olduğunu, başı açık asla dışarı çıkmadığını söyleyen İlyas Alkan eşinin en son kameralara yansıyan görüntüsünde başı açık ve pijama ile dışarı çıkmasının mümkün olan bir durum olmadığını ifade etti. Eşinin telefon sinyalinin en son 06 Mart 2019 Konya Meram’da alındığını söyleyen İlyas Alkan eşinin başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi. 
Mart ayının son haftasında ekranlara yansıyan Balıkesir’den Karaman’a uzanan sosyal medya tanışma hikâyesinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Haber: Senem YAVZUASLAN MEMİŞ - Mustafa Murat ÖZÜNAL


 

Yorumlar (1)

erol ernar 4 Yıl Önce

Bu bayana ne oldu merak ediyorum BİLGİ SAHİBİ OLANLAR BİLGİLENDİRİRSE MEMNUN KALIRIM..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.