Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Meral Vatandaşın Davetini Geri Çevirmedi

Güncel

İlimiz Valisi Fahri Meral Açık Kapı Uygulamasına başvuran Fuat Yetgin isimli vatandaşın davetini geri çevirmedi.

12 Mart 2019 Salı günü merkezde verilen eğitimler ve çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’dan bilgiler alan Vali Meral  iş, uğraş ve tedavi odası ile beceri ve tedavi mutfağı, gözlem odaları ve yemek salonunda incelemelerde bulunularak ardından kütüphane ve okuma salonunda eğitim alan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarıyla bir süre sohbet etti. 
Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde yaşadıkları ortamla ilgili memnuniyetini dile getiren Fuat Yetkin adlı vatandaşla da bir süre sohbet etti. Merkezin çalışmalarından çok memnun olduğunu ve kendisinin ruhsal ve toplumsal anlamda oldukça faydalandığını ifade eden vatandaşımız, talebine olumlu yanıt vererek kendisini ziyaret eden Vali Fahri Meral’e teşekkür etti. Ziyaretin sonunda merkez danışanları ve çalışanları tarafından Vali Meral’e kokulu taşlardan isminin yazılı olduğu ve toz pastelden yapılan resmin yer aldığı tablo hediye edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.