Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ermenek Sıla Şenlikleri Bayram Sonuna Ertelendi

Kültür/Sanat

Ermenek ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Taşeli Kültür Sanat ve Sıla etkinlikleri daha önce 9-11 Eylül tarihleri arasında yapılacaktı. Ancak etkinlikler bazı aksaklıklar nedeniyle Kurban bayramı sonuna ertelendi.

Konuyla ilgili olarak Ermenek Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere Ermenek Belediye Başkanlığı olarak, 9-10-11 Eylül 2016 tarihleri arasında 21. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Etkinliklerimizi gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. Fakat etkinlik programında meydana gelen bazı hususlar sebebiyle 21. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Etkinliklerimizi 16-17-18 Eylül 2016 tarihine ertelemek durumunda kaldık. Etkinlikler çerçevesinde gerçekleşecek olan şiir-kompozisyon-resim ve fotoğraf yarışması ödül töreni 16 Eylül 2016’ya, spor kategorisindeki yarışmalar ise 17 Eylül 2016’ya ertelenmiştir” dendi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.