Haber Alınamayan Şahıstan Güldüren Cevap

Karaman'da kendisinden haber alınamayan şahıs önce korkuttu sonra güldürdü.

Haber Alınamayan Şahıstan Güldüren Cevap

Edinilen bilgiye göre olay Alişahane Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde bir çiçekçi işletmesinin bulunduğu apartmanın 1. katında meydana geldi. Karaman'da sabah saatlerinde bir çiçekçi işletmecisi sahibi olan Yunus Konyalı'nın iş yerini açmaması üzerine çalışanları kendisine ulaşamadı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Hayatından endişe edilen Yunus Konyalı için ekipleri harekete geçti ve polis ekiplerince kapı açılmaya çalışıldı.

Kapıyı açamayan ekipler durumu Karaman Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra ekipler çalışmasını sürdürürken işletme çalışanının telefonu çaldı ve arayan kendisinden haber alınamayan şahıstı.

İşletme çalışanı ile Konyalı arasında geçen telefon görüşmesi sonrası ekipler Konyalı'nın durumunun iyi olduğunu öğrendi ve uyuduğundan dolayı kendisine ulaşamadığı ortaya çıktı. Daha sonra Yunus Konyalı, pencereden çıkarak "uyumuş kalmışım ya" cevabıyla etrafta bulunan komşu esnafları ve onlarca kişiyi güldürürken yüreklere soğuk su serpti. Olay sonrası ekipler normale döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284