Karaman’da Deaş Operasyonu: 8 Gözaltı

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca yapılan ortak operasyonda 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Karaman’da Deaş Operasyonu: 8 Gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde,İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptıpığı ortak çalışmada, DEAŞ terör örgütü ile iltisaklı ve terör örgütünün propagandasını yapan, üye temin eden , terör örgütüne finans sağlama faaliyetinde bulunan şahıslara yönelik yapılan teknik ve fiziki takibin sonucunda, Karaman’da 12,Konya’da 2 adres ve 1 araçta operasyonlar düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda 8 şahıs yakalanmış ve aramalarda,13 adet cep telefonu ,14 adet sim kartı,37 adet yasak yayın,7 adet av tüfeği,2 adet kuru sıkı tabanca,3 adet dizüstü bilgisayar,2 adet masaüstü bilgisayar,4 adet cd,5 adet taşınabilir bellek,1 adet hafıza kartı,3 adet hard disk,3 adet video kaset ve 1 adet fotoğraf makinası ele geçirildi.
Yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 8 şahıs işlemlerinin tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edileceği bilgi edinildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284