Karamanlı Genç Kadın Cinayete Kurban Gitmiş

İstanbul’da yalnız yaşayan Karamanlı Medya mensubu Fatma Mavi (31) patlama sonrası yaşanan yangında hayatını kaybettiği, yangın sonrası yapılan araştırmalarda ise cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Karamanlı Genç Kadın Cinayete Kurban Gitmiş

İstanbul Bahçelievlerde geçtiğimiz gün meydana gelen olayla ilgili Emniyet ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonrasında genç kadının cinayete kurban olduğunu ortaya çıkardı. Fatma Mavi’nin cesedi ilk olarak boğulup sonrasında ise yakıldı. Ekipler Fatma’nın son görüştüğü kişileri mercek altına almasıyla aydınlatılan cinayet olayında E.A. gözaltına alındı. Emniyette gözaltında suçunu kabul eden E.A., Fatma Mavi’yi ilk olarak boğduğunu ve daha sonra ise yaktığını kabul etti. 
Olayın Geçmişi
Olay, Mahmutbey 4. Sokak'ta 1 Kasım Pazar günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın 2'nci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dairede yangın çıktı. Patlama sesini duyan apartman sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Binaya girerek yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, dairede yaşayan kadının cansız bedenine ulaştı. Polis ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede cesedin 31 yaşındaki medya mensubu Fatma Mavi'ye ait olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri sokak üzerinde ve dairede inceleme yaptı. Olay yerindeki çalışmaların ardından genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaşanan patlamada evin camları kırılarak sokağa döküldü. Patlamanın gaz sıkışmasından olduğu ihtimali üstünde duran ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284