Otomobilin Dükkana Savrulduğu Kaza Kameralarda

Karaman’da meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil bir işletmenin kabinine çarptı. O kazaya ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Otomobilin Dükkana Savrulduğu Kaza Kameralarda

Karaman’da meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil bir işletmenin kabinine çarptı. O kazaya ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. Karaman’da sabah 09.50 sıralarında Ziya Gökalp Mahallesi’nde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre797. Sokaktan gelmekte olan D.T. idaresindeki otomobil ile Şehit Şahin Mavi Caddesi’nde seyir halinde olan A.T. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan D.T. idaresindeki otomobil kayarak kaldırıma çıktı ve bir tavukçu işletmesinin cam kabinine çarptı. Çarpışma noktasından yaklaşık 23 metre savrulan otomobil Şehit Abdullah Erdoğan Caddesi’nde durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada D.T. idaresindeki otomobilde bulunan A.Ç. isimli yaşlı kadın otomobilde sıkışarak yaralandı. Ekiplerce otomobilden çıkarılan D.T.‘nin annesi A.Ç. isimli yaralı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Trafik ekipleri yol çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Kaza sonrasında fenalaşan D.T. için adrese ambulans sevk edildi ve şahıs ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı kameralarda

İki otomobilin çarpışması sonrası savrulan otomobilin bir dükkana çarpış anı kameralara yansıdı.

Yukarıdan aşağıya doğru iniyordum

Kazaya karışan D.T. isimli sürücü kazanın şokundan dolayı kaza nasıl oldu sorusuna cevap veremezken diğer ticari aracın sürücüsü A.T. kaza nasıl oldu sorusuna “Yukarıdan aşağıya doğru iniyordum hanımefendi dört yol ağzından çıkınca vurdu.” şeklinde cevap verdi.

Kazadan kıl payı kurtuldu

Kazadan kıl payı kurtulduğunu söyleyen Hasan Şahin: “Doblo yukarıdan geliyordu, bayan da karşıdan geliyordu. Doblo süratliydi biraz vurunca bu bayanın arabasını buraya kadar sürükledi. Bayan burada ancak zapt edebildi arabayı bende kıl payı kurtardım kazayı bende geri dönüyordum arkamdan geçti araba.” dedi.

Arabanın kaldırıma çıktığını gördüm

Dükkan çalışanı Harun Kula: “Nasıl olduğunu bilmiyorum sadece arabanın kaldırıma çıktığını gördüm ondan sonra dükkana vurdu, direklere çarptı ondan sonra ters döndü bu şekilde.” dedi.

Tavukçu işletmesinde çarpışmanın etkisiyle devrilen ve camları kırılan tavuk kabini hasar alırken işletme tentesinin demiri de zarar gördü. İşletmede yaklaşık 100 Bin TL’ye yakın maddi hasar meydana geldiği bilgi edinildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284