Mevlüt Akgün İşbirliğine Açık Bir Belediye Planlıyoruz!

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Avukat Mevlüt Akgün saha çalışmalarına kurum ziyaretleri ile başladı. Karaman’da birçok kurumu ziyaret ederek hem yetkililerle hem de vatandaşlarla sohbet eden tecrübeli siyasetçi Akgün kurumların işleyişleri hakkında bilgiler alarak talep ve ihtiyaçlarını not aldı.

Mevlüt Akgün İşbirliğine Açık Bir Belediye Planlıyoruz!

Karaman Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, İş-Kur, Spor Müdürlüğü, Türk Telekom, Emniyet Müdürlüğü, Defterdarlık, Tapu Müdürlüğü, Nüfus İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, AFAD, Sivil Toplumla İlişkiler ve vali yardımcılarını ziyaret eden AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün’e İl Başkanı Murat Öztürk ve partililer refakat etti.

MÜDÜRLERİMİZ ÇOK BAŞARILI

Ziyaretlerin üzerine basına konuşan AK Parti Adayı Mevlüt Akgün Karaman’da kurumlarımızın maksimum seviyede gayretli ve nitelikli bir çalışma ortaya koyduğuna vurgu yaparak “Şehrimizde çok başarılı müdürlerimiz var. İnşallah yeni dönemde biz de onların çalışmalarına katkı sağlayacağız. Halkımızın kamu hizmetlerinden hızlı ve kolay bir şekilde faydalanabilmeleri için üstümüze düşeni yapacağız. Kurumlarımızla olabildiğince yakın temasta olarak koordineli şekilde çalışacağız.” dedi.

BELEDİYE İLE DİĞER RESMİ KURUMLARIN İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ

31 Mart Seçimlerinde elde edeceğimiz büyük başarıdan hemen sonra belediye ve diğer resmî kurumlar arasında koordineli bir ilişki kurmak adına bir başkan yardımcısını görevlendireceğiz. Vatandaşların daha iyi hizmet almasına önemli katkılarda bulunacağını düşündüğümüz bu koordinasyonun sağlanmasını önemsiyorum. Etki ve çalışma alanları birbirinden farklı olsa da belediye ile diğer kurumların birlikte çalışması daha etkili ve bütünlük arz eden hizmetler sunmayı sağlar. Kurumlar arasında bilgi ve kaynak paylaşımı sayesinde hizmetler daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Bu iş birliği, halkın şikayetleri ve geri bildirimlerinin daha hızlı değerlendirilmesine olanak tanır. Ayrıca, ortak projelerde birlikte çalışma, kaynakları daha etkili bir şekilde kullanmayı sağlar. Belediyeler, diğer resmî kurumlar ve yerel topluluklar arasındaki iş birliği, bölgesel kalkınma ve planlama süreçlerine katkı sağlar.

HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ.

Malumunuz yakın zaman önce bir deprem yaşadık. Yaşanan acılar hafızamızda hala çok taze. Herkes elinden geleni yaptı.  Burada da anladık ki iletişim ve iş birliği çok önemli. Olası bir kriz durumunda buna hazırlıklı olmak yine belediyeler ve diğer resmî kurumlar arasında etkili bir koordinasyon ile acil durumların daha hızlı ve etkili bir şekilde yönetilmesi ne katkı sağlar. Her şeye hazırlıklı olmalıyız.

Tüm bu nedenlerle belediyenin şehrin diğer paydaşları ile koordinasyonu, vatandaşların daha etkili ve kapsamlı hizmetler almasına ve yerel yönetimlerin topluma daha iyi hizmet vermesine olanak tanır kanaatindeyim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284