Akçasehir Ilkögretim Okulu Polonya Yolcusu

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari Comenius Okul Ortakligi Programinda projesi kabul edilen, Akçasehir Ilkögretim Okulu idareci ve ögretmenlerinden olusan proje ekibi Polonya yolculugu öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy`u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi.

Akçasehir Ilkögretim Okulu Polonya Yolcusu
Okul Müdürü Mustafa Acar "Mimarlar ve Sehirler adli projemiz kapsaminda okulumuzun proje ekibinden 4 ögretmen ve 4 ögrenci 30 Eylül–06 Ekim 2012 tarihleri arasinda Polonya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemizde ögrencilerimiz ve ögretmenlerimizin mimari ve estetik anlayislarini gelistirmeyi, AB ülkelerindeki mimari yapilar hakkinda bilgi edinmelerini ayrica kendi kültür ve tarihimizi en iyi sekilde tanitmayi hedeflemekteyiz" dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Akçasehir Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek “Ülkelerin mimari yapilari, ülkelerin sanat dünyasi, kültürü, tarihi, gelismislik düzeyi ve vizyonlari hakkinda bizlere önemli bilgiler sunmaktadir. Projeniz süresince yapacaginiz inceleme ve gözlemlerinizin sizlerde bir ufuk açacagina inaniyorum. Basarili proje çalismanizdan dolayi sizleri kutluyor, gittiginiz ülkelerde ilimiz ve ülkemizi en iyi sekilde temsil etmenizi diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284