Çalışma Atölyesinin Konuğu Oldu

Karaman’ın sevilen girişimcilerinden Nazif Kara Köfte&Kokoreç ve Gral Lokma işletmelerinin sahibi Nazif Kara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle bir araya geldiği çalışma atölyesinde lokma yapmanın püf noktalarını uygulamalı olarak anlattı.

Çalışma Atölyesinin Konuğu Oldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün davetlisi olarak çalışma atölyesine katıldığını belirten Nazif Kara “Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyoruz. Karaman’ı lokma lezzeti ile tanıştıran işletmemiz Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Pastacılık ve Ekmekçilik Programı hocaları ve öğrencilerinin daveti üzerine çalışma atölyesinde bugün Gral Lokma ailesi olarak bizler yer aldık.  Uygulamalı bir şekilde lokmanın yapım aşamalarını hem anlattık hem de öğrencilerimizi bu yapım sürecine dahil ettik. Bizleri ağırladıkları için bölüm hocalarımıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Çalışma atölyesinde yapılan lokmalar bölümde okuyan öğrencilere dağıtılırken program sonunda bölüm tarafından Gral Lokma, Nazif Kara Köfte&Kokoreç işletmecisi Nazif Kara’ya plaket takdim edildi. Haber: Mehmet İncekara

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284