Egitime Destek Devam Ediyor

Egitime yüzde yüz Destek kampanyasi çerçevesinde hayirsever vatandas Nuri Türkyilmaz, Ermenek Ilçesi Balkusan Köyünde 3 derslikli Ilkögretim okulu yaptiriyor.

Egitime Destek Devam Ediyor

Valilik makaminda gerçeklestirilen protokol imza törenine, Vali Süleyman Kahraman'in yani sira, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Ermenek Ilçesi Kaymakami Hüseyin Sayin, Sube Müdürü M. Akif Duman ve hayirsever vatandas Nuri Türkyilmaz katildi.

Hayirsever Nuri Türkyilmaz, Egitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Bizim yaptigimiz yatirim mütevazi bir yatirimdir. Bir ülkenin ve milletin gelismisligi egitimle baslar bilinci ile biz de toplumsal alanda böyle bir katkida bulunmak istedik. Eger bir ülkede toplumsal alanda yatirim yapiliyorsa, bu hem insani mutlu eder, hem de toplumu mutlu eder. Buradan herkese sesleniyorum egitime katki yaparak ülkemizin kalkinmisligina katkida bulunabiliriz herkes egitime katkida bulunsun diyor, saygilarimi sunuyorum”dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Güzel bir gün daha yasiyoruz. Karaman egitimde egitim hizmetleri ile hedefine ulasmaktadir. Öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki 5 yilin sonunda Karaman’da egitim adina alt yapi hizmetleri tamamen bitecektir. Toplum olarak çok sevdigimiz çocuklarimiz ve gelecegimiz için en kalici yatirimin egitim oldugu bilinci ile Egitime %100 Destek veren basta hayirsever Nuri Türkyilmaz olmak üzere tüm hayirseverlerimize bir kez daha sükranlarimizi sunuyoruz. Protokolü imzalanacak egitim yuvasinin Ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum”dedi.
Vali Kahraman, egitimin hayatimizdaki yeri ve öneminden bahsettigi konusmasinda insana yapilan yatirimin gelecege yapilan yatirim olduguna dikkat çekerek, bu tip yatirimlarin bütün kötülüklerin basi olan cehaleti önleyecek adimlar oldugunu belirtti. Vali Kahraman yapilan bu yatirimin ilimiz, ülkemiz ve insanlik için hayirlara vesile olmasini dileyerek, bu tip yatirimlarin sadaka-i cariye oldugunu belirterek, bu tip yatirimlarda devlet-millet isbirliginin önemli oldugunu vurguladi. Böyle hayirli yatirimlarda toplum olarak birbirimizi örnek almamiz gerektigini dile getiren Vali Kahraman konusmasinda su ifadelere yer verdi: “Insallah bir baska hayirsever vatandasimiz buraya bir de lojman yaptirir... Hayirseverlikte, yardimlasmada, cömertlikte birbirimizle yarismamiz bizim sahip oldugumuz inancin ve mensubu oldugumuz medeniyetin bir abidesidir. Bu sadece dört duvari içeren bir yatirim degil elbet... Burada çocuklarimiz yetisecek... Gelecegimiz buralarda sekillenecek. Insallah hem ilimiz, hem ülkemiz hem de insanlik için hayirlara vesile olur diyor, hayirsever vatandasimiz Nuri Türkyilmaz'a hem sahsim adina hem de Karaman halki adina tesekkür ediyorum” dedi.
Konusmalarin ardindan Ermenek ilçesi Balkusan köyünde hayirsever vatandasimiz Nuri Türkyilmaz tarafindan yapilacak olan 3 derslik ilkögretim okulunun protokolü imzalandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284