Gevher Hatun Koleji Ingilizce Dil Kursu Açti

Ögrenciler yabanci Ingilizce ögretmenleri ile pratik yaparak özellikle konusma noktasinda mesafe alacaklar

Gevher Hatun Koleji Ingilizce Dil Kursu Açti
Karaman Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, 6. ve 7. Sinifa geçen ögrencilerine 6 hafta sürecek ‘Hizlandirilmis Ingilizce Yaz Kursu’ düzenledi. Okul Müdürü Tanju Yildirim, kursta dersleri Hussein Mohammed Mansur, Onen Deogralius ve Ashraf Kimul adli Ingilizce ögretmenlerinin verecegini belirterek amaçlarinin ögrencilerin bire bir diyaloglarla uygulama yapmalarini saglayarak özellikle Ingilizce konusma pratigi kazandirmak oldugunu söyledi. Görsel sunumlarla desteklenen derslerde agirlikli olarak Ingilizce ögretmenleriyle ve kendi aralarinda kurs boyunca bir program dahilinde karsilikli pratik yapilacagini söyleyen Yildirim, hangi ders olursa olsun ögrencinin içinde yer aldigi aktif çalismalarin çok ögretici ve egitici oldugunu belirtti. 
Okul Ingilizce Ögretmeni Bülent Öztürk, yil içinde sadece ders ortaminda çalisma yapmadiklarina dikkatleri çekerek oyun oynayarak, görsel sunumlardan destek alarak ve Ingilizce metinleri, gazeteleri birlikte degerlendirerek özel bir çalisma yaptiklarini belirtti. Mayis ayi sonlarinda düzenledikleri sergiye de deginen Öztürk, söz konusu sergide ögrencilerin kendi aralarinda ve ögretmenleri ile yarisarak Ingilizcelerini gelistirme firsati bulduklarini söyledi.
Hizlandirilmis kursta görev alan Ganali Hussein Mohammed Mansur, ögrencinin bu tür programlarda kendileri ile yaptigi pratigin Ingilizce egitimine önemli katkisi oldugunu söyleyerek 6 haftalik süreçte çok zorlanilsa da hizlandirilmis kursun faydali olacagina degindi.
Ögrencilerden Burcu Mavi, 6 sinifa geçtigini belirterek Ingilizcede en büyük sikintisinin cümle kurmak oldugunu belirtti. Bu tür kurslarin faydasi olduguna inandigini belirten Mavi, hem tatillerini degerlendirdiklerini hem de heyecanli ve zor olsa da Ingilizceyi çok iyi konusan ögretmenlerle pratik yapmanin kendisini zamanla rahatlattigini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284