Gevher Hatun Koleji Karaman’da Egitimin Öncüsü Olmaya Devam Ediyor

Türkiye genelinde yapilan Ingilizce deneme sinavinda Karaman`da hizmet veren Özel Gevher Hatun Koleji 6. sinif ögrencileri Serasu Çamkaya Türkiye 1.si Neriman Büyükates Türkiye 4.sü oldu.

Gevher Hatun Koleji Karaman’da Egitimin Öncüsü Olmaya Devam Ediyor

Yaklasik 400 okulun katildigi Selt Ingilizce Genel Deneme Sinavi'nda Gevher Hatun ögrencilerinin büyük basari elde ettigini kaydeden Ingilizce Zümre Baskani Mevlüt Acar, okul olarak sinava en fazla ögrenciyle katildiklarini belirtti. Acar, tüm 5.ve 6.sinif ögrencilerinin katildigi sinavda ögrencilere listening, grammer, vocabulary, reading olmak üzere dört ana baslikta 50 soru soruldugunu hem bireyselde hem de genelde büyük bir basariya imza attiklarini söyledi.
Acar, Cambridge Young Learners(YLE),ögrencilerin uluslar arasi bir standartta Ingilizce ögrenmelerini Ve onlari ileride girecekleri Ingilizce sinavlarina alistirmak amaciyla hazirlanmis olmakla beraber Ingilizce ögreniminde basariyi tesvik eden ve ögrencilerin dil becerilerini gösteren sinavlardir, dedi.
Özel Gevher Hatun Koleji vizyonunun 'Egitim alaninda Türkiye için Dünya ile yarismak' oldugunu açiklayan Okul müdürü Ali Celal Öztan, "Her alanda okulumuzun hedefi Türkiye dereceleri. Gevher Hatun Koleji olarak olarak Karamanin adini egitim alaninda zirveye tasimak için her türlü fedakârligi yapacagiz. Basariya ulasan ögrenci ve gece gündüz fedakârca çalisan ögretmenlerimizi de tebrik ediyorum." diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284