KMÜ Anaokulunda Kayitlar Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokuluna kayitlar devam ediyor.

KMÜ Anaokulunda Kayitlar Devam Ediyor
Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Bölümü Uygulama Anaokulu, 2012-2013 egitim-ögretim yilinda hizmet vermeye baslayacak. Anaokulunda, üniversitenin çocuk gelisimi bölümü ögretim elemanlarinin gözetiminde ve deneyimli okul öncesi ögretmenlerinin katkisiyla, zengin uyaricili bir okul öncesi egitim ortami hazirlandi.
“Çocugunuzun gelecegi için dogru yoldasiniz” ilkesinin benimsendigi ögretim ortami Türkiye’deki diger anaokullariyla kiyaslandiginda, özellikle sosyal alanlarinin genisligi ve ferahligiyla dikkat çekiyor.
Anaokulunda 11 ay boyunca hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasinda hizmet verilecek. KMÜ Anaokulu Yürütme Kurulu tarafindan belirlenecek olan Anaokulu aidatinin üniversite personeli için aylik 350 TL, üniversite disindan alinacak kayitlar için ise 400 TL olabilecegi öngörülüyor.  
KMÜ Anaokulu genis bir bahçe içerisinde 1200 m2 kapali alanda 7 sinif, kapali oyun salonu, çok amaçli salon ve drama odasi, yemekhane ve mutfak, 2 uyku odasi, veli bekleme salonu ve idari bölümleri içeriyor.
Kayit islemleri için Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreterligine basvuru yapilabiliyor. Ayrica okulun web sayfasindaki ön kayit basvurusu formunun e-posta ([email protected]) ile gönderilmesi durumunda da kayit gerçeklestirilebiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284