KMÜ’de Selim Sirri Tarcan Günleri Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan 4-7-11 Mart tarihlerinde ‘Selim Sirri Tarcan Günleri’ düzenlendi.

 KMÜ’de Selim Sirri Tarcan Günleri Düzenlendi

Spor Yöneticiligi Bölümü Spor Tarihi ve Olimpizm dersi çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsaminda çesitli aktiviteler gerçeklestirildi.
KMÜ BESYO Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin etkinligin amaciyla ilgili yaptigi açiklamada; Beden Egitimi ve Spor Yüksekokullarinin, beden egitiminin mesalesi durumunda oldugunun altini çizerek “Bu okullarin temellerinin atilmasina öncülük eden önemli sahsiyeti anmak ve yaptiklarini anlatmak bizlere güç verecegi için bu etkinlikleri düzenledik.” dedi.
Ilk Etkinlik Selim Sirri Tarcan’i Anma Kosusu
‘Selim Sirri Tarcan Günleri’ kapsaminda yapilan ilk etkinlik 4 Mart tarihinde yapilan Selim Sirri Tarcan’i anma kosusu oldu. KMÜ Yunus Emre Yerleskesinde yapilan kosunun sonunda kiz ve erkek kategorisinde dereceye girenlere madalyalari verildi.
Ikinci Etkinlik Selim Sirri Tarcan’in Hayati Konulu Söylesi
‘Selim Sirri Tarcan Günleri’ kapsaminda yapilan ikinci etkinlik ise Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde 7 Mart’ta düzenlenen söylesi oldu. Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin ile Spor Yöneticiligi birinci sinif ögrencileri Burcu Tasdügen ve Mustafa Çapitçi’nin konusmaci olarak katildigi söyleside, Selim Sirri Tarcan’in hayati, idealistligi, kisiligi ve hizmetleri anlatildi.
Kapanis Poster Sunumu Ile Yapildi
‘Selim Sirri Tarcan Günleri’nde son etkinlik 11 Mart’ta Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesinde düzenlendi. Beden egitiminin mesalesi olarak bilinen Selim Sirri Tarcan ile ilgili poster sunumlarinin sergilendigi etkinlik renkli görüntülere de sahne oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284