Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu Slovakya’ya Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibi projenin dördüncü toplantisini yapmak üzere Slovakya’ya gidiyor.

Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu Slovakya’ya Gidiyor
Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibi toplanti öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Sube Müdürü Mehmet Akif Duman ve Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Biriminden Bayram Gerçek’in de katildigi ziyarette Okul Müdürü Ibrahim Sayik, “Our Amazing Treasure Nature (Bizim Sasirtici Hazinemiz Doga) adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden bir idareci ve iki ögretmenimiz 09-16 Haziran 2012 tarihleri arasinda Slovakya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince ögrencilerimizde çevre bilinci olusturmayi, mesleki deneyimlerimizi artirmayi hedeflemekteyiz” dedi.
Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada,  “Su ana kadar projeler kapsaminda idareci, ögretmen ve ögrencilerden olusan 941 personelimiz Avrupa’nin farkli ülkelerinde, ülkemizi ve ilimizi tanitarak, proje konulari ile ilgili arastirma ve inceleme yapma imkâni bulmus, 637 Avrupali egitimci ve ögrenci ilimize gelmistir. Bu tür projeler araciligi ile ülkeler arasindaki önyargilarin ortadan kaldirilarak dostluk ve baris köprüleri insa edilmekte, dünya barisina katkida bulunulmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, Müdürlügümüzün Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Birimine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284