Yatirim Izleme ve Degerlendirme Toplantisinin 23.`sü Gerçeklestirildi

Ilimizde devam eden yatirimlarin son durumlarinin degerlendirildigi Yatirimlari Izleme ve Genel degerlendirme toplantilarinin 23.’sü Valiligin ev sahipliginde Polisevi’nde gerçeklestirildi.

Yatirim Izleme ve Degerlendirme Toplantisinin 23.`sü Gerçeklestirildi
Toplantiya Vali Süleyman Kahraman, Il Jandarma Alay Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Vali Yardimcilari Latif Memis, Ferhat Burakgazi, Erkan Isa Erat, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Belediye Özel Kalem Müdürü Ertugrul Çaliskan ile daire müdürleri katildi.
Vali Kahraman toplanti öncesinde sabah saatlerinde Karaman- Eregli yolunda meydana gelen kazayla iliskin olarak yaptigi açiklamada “Sabah meydana gelen elim kaza bizleri derinden üzmüstür. Meydana gelen bu elim ve üzücü kaza sonucunda iki vatandasimiz hayatini kaybetmis, yirmi vatandasimizda yaralanmistir. Hayatini kaybeden vatandasimiza Cenab- i Haktan rahmet, kederli ailesine sabr-i cemil niyaz ederim. Dilegim odur ki bu tür üzücü olaylar bir daha yasanmasin. Vatandaslarimizin trafikte daha da dikkatli olmalari ve bu tür üzücü kazalara meydan vermemeleri en büyük temennimizdir” dedi. 
Vali Kahraman toplantinin devaminda yaptigi konusmada, “Bu toplantilardaki amacimiz kurumlar arasi iletisimi güçlendirerek, sunmus oldugumuz hizmet kalitesini ve kamudaki verimliligi topyekûn artirmaktir. Sunmus oldugumuz hizmetlerde zaman zaman halkimizin da bilgilendirilmesine ihtiyaç vardir. Bu bilgilendirmede herhangi bir yanlisliga, ileride dogacak bir soruna mahal vermemek için, ilgili Vali Yardimcimizin bilgisi ve degerlendirmesi dâhilinde, Valilik onayi ile bilgi verilmesi hususunda gerekli hassasiyeti sizlerden bekliyorum. Sizlerle paylasmak istedigim diger bir konu özürlü vatandaslarimizin yararlanacagi rampa, asansörler ve banklar... Bu konuda bildiginiz üzere, Basbakanligin genelgesi de mevcut. Yalniz özürlülere yönelik bu tür hizmetler genelge olmasa dahi özürlü vatandaslarimiza bizlerin bir borcudur. Her saglikli bireyin bir özürlü adayi oldugunu unutmayalim. Bu konuda tüm kurumlarin eksikliklerinin, Temmuz ayina kadar tamamlari hususunda gerekli özveriyi ve hassasiyeti göstermelerini bekliyorum” dedi.
Yatirimlari Izleme ve Genel Degerlendirme Toplantisi, Kurum amirlerinin alanlariyla ilgili olarak yürüttügü çalismalar ve hizmetlerin son durumu hakkinda bilgi vermeleri ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284