Özel Eğitim Kahvaltıda

Karaman merkezde bulunan Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu “Otizm ve Özel Eğitim Sınıfı” öğrenci ve öğretmenleri New Karaman Otel’in misafiri oldu.

Özel Eğitim Kahvaltıda

14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 09’da gerçekleşen kahvaltı programına Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, eşi Munise Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, New Karaman Otel sahibi iş insanı İbrahim Uysal katıldı. Yaklaşık bir saat süren programda öğrencilerle sohbet eden Vali Işık “Özel eğitim gerektiren çocuklarımıza yönelik düzenlenen bu tür etkinlikler onların çevreleriyle iyi ilişkiler kurması ve sosyal aktivitelerde bulunması yönüyle bizler için çok değerli. Bizler bu yavrularımızı böyle mutlu gördükçe, öğretmenlerinin de kendi evlatlarından ayırmayacak derecede sevgilerini gördükçe mutlu oluyoruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası öğrenciler kendileri için hazırlanan hediyeleri Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın elinden aldılar. Günün anısına çekilen fotoğraf sonrası öğrencilere New Karaman Otel Müdürü İlker Gezer tarafından otelin içerisinde bulunan yüzme havuzu ve otel gezdirildi. Keyifli bir gün geçiren “Otizm ve Özel Eğitim Sınıfı” öğrencilerinin yüzlerindeki mutluluk gözlerinden okunurken kahvaltı programında öğrencilere Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Müdürü Özcan Üstün, Müdür Yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu, Özel Eğitim Öğretmenleri Kemal Önder Demirkollu, Gazi Keser, Serap Mutlu, Ayşenur Eren eşlik ettiler. Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284