Ensar, Liberya’ya Bisküvi Hatti Kuruyor

Karaman’da 15 bin metrekarelik fabrikasinda modern, otomasyon kontrollü, yüksek kapasiteli ve hizli makineler üreten ve komple tesis kuran Ensar, Liberya’ya bisküvi hatti kuruyor. Sadece iyi tesis ve makine yapan degil, iyi kullanip, çalistiran, egitim veren, know-how ‘unu aktaran bir firma olan Ensar, su anda 10 ülkeye ihracat gerçeklestiriyor. Sirket, önümüzdeki günlerde bu sayiyi 15’e çikarmayi planliyor.

Ensar, Liberya’ya Bisküvi Hatti Kuruyor
Saray Holding bünyesinde 1995 yilindan bu yana faaliyet gösteren sektörünün önde gelen firmalarindan Ensar, Liberya’ya bisküvi hatti kuruyor. Karaman’da 15 bin metrekarelik fabrikalarinda üretimini sürdüren sirket, bisküvi hattini yaklasik bir ay sonra Liberya’da kurmayi planliyor.
Komple bisküvi, kraker, kek, çikolata üretim hatti, çikolata kaliplama hatti, zarf tipi ve yatay ambalajlama makineleri ile muhtelif sanayi makineleri üretimi gerçeklestiren Ensar Elektronik ve Mekanik Endüstri AS, ayni zamanda üretilecek bir tesise ait makineleri proses anlatildiginda prosese uygun olarak da projelendiriyor. Bir proses firmasi olarak çalisan Ensar, tesislere ait çesitli proseslerin kumanda ve kontrollerini otomasyon bölümünde projelendirip uyguluyor.
Yurtiçinde oldugu kadar yurtdisi pazarda da güçlü olan Ensar, yurtdisinda birçok ülkeye makine üretiyor. Ilk ihracatini 1997 yilinda Romanya’ya yapan Ensar, yurtdisinda komple üretim tesisi de kuruyor. 2005 yilinda Almanya’da firin 2008 yilinda ise Iran’da iki kek tesisi kurarak devreye alan Ensar, su anda Romanya, Türkmenistan, Azerbaycan, Ukrayna, Yemen, Suudi Arabistan, Almanya, Iran, Zambiya ve Moldova olmak üzere 10 ülkeye ihracat gerçeklestiriyor. Ensar, önümüzdeki günlerde ülke portföyüne yenilerini eklemeyi ve bu sayiyi 15’e çikarmayi hedefliyor.
Firmalarin çözüm ortagi
Sadece iyi tesis ve makine yapan degil, iyi kullanip, çalistiran, egitim veren, know-how ‘ini aktaran bir firma olan Ensar, müsterilerde yüksek güven duygusu yaratiyor. Firmalarin çözüm ortagi olarak çalisan, sektörel sorunlari olan firmalara, sorunlarini çözecek teknoloji ve know how’u saglayan sirket, modern, otomasyon kontrollü, yüksek kapasiteli ve hizli makineler üretiyor. Ensar, AR-GE ve kaliteye büyük önem veriyor. AR-GE ve kaliteye büyük önem veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284