Turquality Belgesiyle Markasina Güç Katti

Saray Holding, 1987 yilinda tescil ettirdigi Saray markasi ile bu yil Turquality programina katilmaya hak kazanan 7 firmadan biri oldu. 1987 yilinda gerçeklestirdigi ilk ihracatinin ardindan bugün 110’u askin ülkede faaliyetlerini sürdüren Saray Bisküvi, Turquality ile birlikte hedef büyüttü.

Turquality Belgesiyle Markasina Güç Katti

Sahip olduklari profesyonel çalisma kadrosu, güçlü, etkin üretim ve dagitim agi, sürdürülebilir is modeli ve kurumsal yapisiyla Turquality programina katilmaya hak kazandiklarinin altini çizen Saray Bisküvi Genel Müdürü Ramazan Sümer, sunlari söyledi:
“Saray Holding, 1961 yilinda bir aile sirketi olarak kuruldu. 1987 yilinda tescil ettirdigimiz Saray markamizi bugün oldukça iyi bir noktaya tasimis bulunmaktayiz. Saray Bisküvi olarak güçlü, dinamik ve yenilikçi olmayi ön planda tutan, güven veren bir dünya sirketi olma vizyonu ile Saray markali ürünlerle bugün 110’u askin ülkede her gün milyonlarca insana ulasiyoruz. Su ana kadar yaptigimiz çalismalarla çatisi altinda olmaya hak kazandigimiz Turquality’nin vizyonu ile yurtdisinda kendimize yeni firsatlar yaratmak için sabirsizlaniyoruz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284