22. Alanya Uluslararasi Yüzme Maratonu

30 Eylül 2014 tarihinde gerçeklesecek olan 22. Alanya Uluslararasi Yüzme Maratonuna ilimizi temsilen 3 sporcumuz katilacak.

22. Alanya Uluslararasi Yüzme Maratonu
Uluslararasi Alanya Yüzme Maratonu, 1992 yilindan beri düzenlenmektedir. Eylül ayi içinde Uluslararasi Alanya Triatlonunun bir kaç gün öncesi ya da sonrasinda yapilir. Genç erkekler, bayanlar, 40 yas üstü erkekler ve bayanlar ile 50 yas üstü erkekler kategorilerinde yapilan maraton Kleopatra Plajindan baslar ve yarimadanin ucundaki Cilvarda burnu dönülerek iskelede biter; açik denizdeki yüzme parkuru 5 kilometredir. Yüzme maratonuna yaklasik 15 ülkeden 100 kadar lisansli yüzücü katilacak.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu Cankurtaranlarindan Hüseyin Kalci esliginde çalismalarina devam eden sporcularimiz Fatih Ceyhun Umutlu, Mustafa Sen ve Osman Asanakutlu daha önce Bogaziçi Kitalar arasi yarislarinda ve Meis Kas arasi Adalar yarislarinda Karaman’i basariyla temsil etmislerdi. Sporcularimiz bu kez 30 Eylül 2014 tarihinde gerçeklesecek 22. Alanya Uluslararasi Yüzme Maratonunda Karaman’i temsil edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284