40 Gün Önce Kaybolan Ibrahim’in Cansiz Bedeni Bulundu

Karaman’in Ayranci ilçesi Yarikkuyu köyündeki evinden ava gitmek için çikan ve 40 gündür tüm arama çalismalarina ragmen haber alinamayan 16 yasindaki Ibrahim Tok`un cansiz bedeni bos arazide bulundu.

40 Gün Önce Kaybolan Ibrahim’in Cansiz Bedeni Bulundu

Edinilen bilgiye göre, 23 Ocak tarihinde ava gitmek üzere evden ayrilan 16 yasindaki Ibrahim Tok'tan bir daha haber alinamadi. Olayin ardindan arama çalismalari olumsuz hava sartlarina ragmen devam ederken, Taskale köyünün arazisinde mermer ocaklari mevkisinde hayvanlari otlatmaya giden bir çoban, yaklasik 1 metrelik tas yigininin arkasina siginmis sekilde cansiz bir beden görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedin 40 gün önce kaybolan Ibrahim Tok'a ait oldugunu tespit etti. Ibrahim Tok'un av tüfegi de cesedinin yakininda bulundu. Olay yerinde Cumhuriyet Savcisinin inceleme yapmasinin ardindan Tok'un cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere cenaze araciyla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Öte yandan, yapilan incelemede, Ibrahim Tok'un ava çiktigi gün tipiye yakalandigi, bir yerlesim yerine ulasabilmek için de arazideki elektrik direklerini takip etmeye çalistigi, bu sirada donarak hayatini kaybettigi tahmin ediliyor. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284