Akil Oyunlari Ödül Töreni Yapildi

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen Karaman Imam Hatip Ortaokulu’nun koordinatörlügünde yürütülen Akil Oyunlari Turnuvasi’nin ödül töreni, Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirildi. Programa Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari, sube müdürleri, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Akil Oyunlari Ödül Töreni Yapildi

Karaman Imam Hatip Ortaokulunda düzenlenen turnuvada, 6 okuldan 182 ögrenci; Mangala, Çin Damasi, Koridor, Rubiks Race, Reverse, Abalone, Hanoi, Hedef 5 ve 9 Tas kategorilerinde yaristilar.
Karaman Imam Hatip Ortaokulu Matematik Ögretmeni Emin Acar’in sunumuyla gerçeklesen programda akil oyunlarinin ögrencilere kazandirdiklari hakkinda bilgi verildi. Acar sunumunda “2004 yilindan bu yana Türkiye‘de anaokullarinda, ilk, orta ve lise okullarinda, üniversitelerde, fuarlar ve çesitli ortamlarda tanitilan zekâ oyunlari; zihni açan, akli çalistiran, ögrenmeyi kolaylastiran, çabuk ögrenmeyi saglayan bir egitim metodudur. Biz büyükler için isimiz ne anlama geliyor ise, çocuk için de oyun ayni önemi arz eder.” dedi.
Sunum sonunda turnuvada derece alan ögrenciler madalyalarini ve kupalarini sube müdürlerinden aldilar. 5 dalda birinci gelen Imam Hatip Ortaokulu ögrencisi Emre Samet Çömçe büyük alkis aldi. Turnuva sonuçlarina göre 9 farkli kategoride derece alan ögrenci isimleri sunlardir:
Mangala: Emre Samet ÇÖMÇE- Karaman Imam Hatip Ortaokulu
Hedef 5: Emre Samet ÇÖMÇE – Karaman Imam Hatip Ortaokulu
Çin Damasi: Muhammet Metin AKGÜN -Gevher Hatun Koleji
Koridor: Emre Samet ÇÖMÇE -Karaman Imam Hatip Ortaokulu
Hanoi: Sema Nur ESKICI -Anafartalar Ortaokulu
Abalone: Emre Samet ÇÖMÇE Karaman Imam Hatip Ortaokulu
Rubiks Race: Ebru ÖZDEMIR- Anafartalar Ortaokulu
9 Tas: Emre Samet ÇÖMÇE Karaman Imam Hatip Ortaokulu
Reverse: Ali ÖZKAN -Gevher Hatun Koleji                                                                                                                    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284