Akın Optik’ten Ücretsiz Gözlük Desteği

7’den 70’e herkesi gülen yüzüyle karşılayan ve Karamanlıların sevdiği bir isim olan Kürşat Akın kendisine ait olan işletmede deprem bölgesinden gelen vatandaşların gözlük ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Akın Optik’ten Ücretsiz Gözlük Desteği

Yıkılan enkazların altında kalan ve gözlük kullanımı zorunlu olan depremzedelerin imdadına yetişen Akın Optik sahibi Kürşat Akın “Karaman’a deprem bölgesinden gelen ve deprem bölgesinde olan vatandaşlarımızın gözlük ihtiyaçları firmamız tarafından ücretsiz karşılanacaktır. Depremzede vatandaşlarımız İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan mağazamıza gelebilecek oldukları gibi 0 338 212 59 52 numaralı telefondan bizlerle iletişime geçebilirler. Gün birlik olma zamanı. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Enkazdan yaralı bir şekilde kurtulan vatandaşlarımızın da bir an evvel sağlıklarına kavuşmaları en büyük arzumuz.” dedi.

Deprem bölgelerinden Karaman’a gelen ve kendisine bir selamla yönlendirdiğimiz depremzedelerin gözlük ihtiyaçlarını sorgusuz-sualsiz karşılayan Akın Optik Kürşat Akın’a teşekkür ederiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284