“Annem Hep Yanımda, Kemerim Hep Aklımda”

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık “Trafik Haftası” nedeniyle uygulama noktasında gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

“Annem Hep Yanımda, Kemerim Hep Aklımda”

06 Mayıs 2021 tarihinde saat 12’de Karaman-Konya Karayolu üzeri 5. Kilometrede gerçekleştirilen Trafik Haftası uygulamalarının bu sene ana teması “Annem Hep Yanımda, Kemerim Hep Aklımda” oldu. Karaman merkeze seyir halinde olan araçların dağıtıldığı programda sürücülere Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlatılan önlük, şapka, çanta ve düdükten oluşan setler verilirken programda Vali Işık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin de hazır bulundu.

Bu yıl ki Trafik Haftası programının İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak projesi olarak hayata geçirildiğini söyleyen Vali Işık uygulama noktasında görevli personellerin 24 saat esasına göre görevlerini icra ettiklerini ifade etti. Sokağa çıkma yasağı kısıtlamasından muaf olan sürücülerin şehrin belli merkezlerinde durdurularak evraklarının kontrol edildiğini söyleyen Vali Işık konuşmasında emniyet ve jandarma teşkilatında büyük bir özveriyle çalışan personellere teşekkür etti. Haber: Senem Yavuzaslan-Mustafa Özünal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284