Ayşe Bükre İçin Çalıştılar

Cumhuriyet N.A. Okulu’nda düzenlenen yardım kermesinde birbirinden çeşitli ürünler hayırseverler tarafından Ayşe Bükre’ye nefes olmak için alıcı buldu.

Ayşe Bükre İçin Çalıştılar

Cumhuriyet N. A. Okulu'nda düzenlenen kermeste gıda ürünlerinin satışı ve okul adına bağışlarla Ayşe Bükre için toplam 35 bin TL toplandı. 

Karaman’ın ilk SMA’lı bebeği Ayşe Bükre için Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’nda yardım amaçlı kermes düzenlendi. Düzenlenen kermeste konuşan gönüllü abla Serpil Yıldırım yaptığı konuşmada: Ben Serpil Yıldırım, Karaman’ın ilk SMA’lı bebeği Ayşe Bükre’nin gönüllü ablasıyım. Bugün de burada Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’nda kermes için bir araya geldik. Güzel bir gelir elde ettiğimizi düşünüyoruz ve velilerimizden çok güzel bir katılım oldu, ikramlarıyla kermesimize destek oldular.

Öğrencilerimiz de güzel alışveriş yaptılar. İnşallah bu kermeslerimizin artarak devam etmesini istiyoruz. İnşallah bütün okullarda kermeslerimiz devam edecek ve müdürlerimiz bu konuda bizlere çok destek oluyorlar. Aynı zamanda 14 Mayıs seçiminden sonra çarşı merkezde çok büyük bir kermes planlıyoruz. Karaman halkımızın desteklerini bekliyoruz.

Paraların Girişi Var Çıkışı Yok

Öncelikle para konusunda oldukça fazla önyargı var fakat kampanyamız tamamiyle valilik onaylıdır. Bu kampanyada toplanan paralar hesaba girdiği şekliyle hiçbir zaman ailemiz dahil paraya el süremiyor. Direkt olarak bebeğin hastane hesabına yatırılıyor. Yani bu paranın hesaba girişi var fakat hesaptan herhangi bir şekilde para çıkışı söz konusu değil.

Bizi takip eden, bizi izleyen vatandaşlarımızın herhangi bir şekilde kuşkuya düşmesine gerek yok.

Destekler Karaman’ımızdan

Desteklerimizi Karaman halkından topluyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan kermeslerimizi duyuruyoruz . Sağ olsunlar Karaman halkı da kermesimize katılım sağlıyorlar. Kermesimize destek oluyorlar ve ürünlerimizi satın alıyorlar. Gönüllü olan herkes bizim yanımızda oldukça inşallah Ayşe Bükre kardeşimizin kampanyası da bir an önce tamamlanacaktır diye ümit ediyoruz.

Toplanması Gereken Rakam 35 Milyon Türk Lirası

Toplaması gereken ücret oldukça fazla ve ailemizin kendi başını toplayamıycağ bir rakam. Kampanyamız şu anda %16 tamamlanmış durumda , %100 olması için çok uzun bir yolculuk yapmamız gerekiyor VE Karaman halkı biz nereden desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar.

Ayşe Bükre Karaman’ın Kızı

Ayşe bükre kardeşimiz Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde yaşıyor.  Kendisi şu an dokuz aylık Henüz 18 günlük iken topuk kanından bu hastalığın teşhisi konuluyor. Ama maalesef kampanya başlamıyor bazı prosedürler gereği bebeğimiz tam beş aylıkken bu kampanya başlıyor.

Lütfen Sesimizi Duyun

Bu ailenin yerine kendimizi koyduğumuz zaman eminim hepimiz çok daha fazla hassas olacağız. Biz sürekli ailenin yanındayız ve ailenin bütün yaşadıklarını gördüğümüz için belki daha fazla hassasız. Bu hastalık herkesin başına gelebilirdi. Herkes bu şekilde duyarlı olursa inşallah makineye bağlanmadan kızımızı ilacına kavuşturabiliriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284