O Sordu Biz Cevapladık

Dokuz Eylül Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Nurseda AK vize ödevi nedeniyle kurumumuzu ziyaret etti.

O Sordu Biz Cevapladık

KARAMAN’IN SESİ ve KGRT KARAMAN kurumları adına Nurseda Ak’ı misafir eden Senem Yavuzaslan kendisine sorulan soruları cevaplarken sohbette alaylı ve mektepli arasındaki farklardan bahsetti. 20 dakikalık bir video röportaj şeklinde gerçekleşen vize ödevinde “KARAMAN’IN SESİ GAZETESİ”nin geçmişinden “KGRT KARAMAN kurumu bünyesinde faaliyet gösteren gazete, radyo, internet gazeteciliği ve youtube yayıncılığı” konuşuldu. “Grafik tasarım bölümünde okuyan öğrencilere ne tavsiye edersiniz? Sorusunu cevaplandıran Senem Yavuzaslan “Öncelikle sadece grafik tasarım değil, iletişim fakültesinde okuyan öğrencilere de dördüncü sınıflarında lise öğrencilerine şart koşulan işyeri stajının zorunlu koşulmasıyla bu alanda öğrenim gören öğrencilerin tecrübeli ve daha donanımlı bir şekilde mezun olabilmelerine imkan sağlayabileceğini söyledi.” söyledi.

Mesleğin zorluklarından, unutulmayan bir meslek anısına pek çok soruyu cevaplandıran Senem Yavuzaslan tekolojinin getirdiği tükenmişlik sorununu sadece yetişkinlerin yaşamadığını küçük çocuklardan yaşlılara toplumun herkesimini etkilediğini söyledi.  İşletmelerinin öğrencilerin gelişimine her daim destek olduğunu belirten Senem Yavuzaslan Nurseda Ak için bu ödevin aslında kendisini geliştirmek için bir fırsat olduğunu söyledi.

Açıklama yok.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284