Bakan Elvan, Gazetemizi Ziyaret Etti

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, cumhurbaskanligi seçim çalismalari sirasinda gazetemiz bürosunu ziyaret ederek bir süre sohbetti. Bakan Elvan burada karsilastigi CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul’a da kirmizi karanfil verdi.

Bakan Elvan, Gazetemizi Ziyaret Etti

Cumhurbaskani adayi Recep Tayyip Erdogan’a destek vermek için esi Zeliha Elvan ile birlikte 3 gündür memleketi Karaman’da bulunan Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve partililerle birlikte sokak sokak dolasarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Parti il binasi önünden baslayan esnaf ziyaretlerine 300’e yakin partili de katildi. Bakan Elvan ziyaretleri sirasinda girdigi gazetemiz bürosunda karsilastigi Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Il Baskani Ahmet Ertugrul’a kirmizi karanfil vererek sohbet etti.
Aktekke Meydani’nda tamamlanan ziyaretlerin sonunda Bakan Elvan, kendisiyle birlikte ziyaretlere katilan partililere seslenerek, “Türkiye gerçek anlamda bagimsizligina kavusuyor. Milli irade gerçek anlamda yerini buluyor. Bugün de birlikte milli irade için, Basbakanimiz için bu programi düzenledik. 10 Agustos’ta AK Parti'ye karsi Basbakanimiza karsi bunca mücadeleye ragmen, itibarsizlastirma girisimlerine ragmen bu vesayet odaklarinin halk üzerindeki degisik oyunlarina ragmen, hükumetimizi yikma girisimlerine ragmen, o sizin güçlü desteginizle bugüne kadar zaferden zafere kostuk. Insallah 10 Agustos’ta bir baska zafere imza atacagiz” dedi.
Bakan Elvan, daha sonra Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in Konya’da düzenleyecegi mitinge katilmak üzere Karaman’dan ayrildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284