“Çizgilerin Gözü Ile Karaman” Sergisi Büyük Ilgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Karakalem kursiyerlerinin yapmis oldugu “Çizgilerin Gözü Ile Karaman” adli karakalem çalismalari, Karaman Halk Egitim Müdürlügü’nün de katkilariyla Belediye Tas Binasi’nda vatandasla bulustu.

“Çizgilerin Gözü Ile Karaman” Sergisi Büyük Ilgi Görüyor

Katilim ve ilginin yogun oldugu serginin açilisina, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Il Defterdari Ihsan Mintas, Sube Müdürü Vedat Akyar, Il Müftüsü Nuri Degirmenci, daire müdürleri, gençlik liderleri, ögrenciler ve davetliler katildi.
Serginin ögrenci ve vatandastan yogun ilgi gördügünü belirten Spor Il Müdürü Kisacik,“ Genç yeteneklerimizin böylesine güzel çalismalarini yerinde görmek ve bizleri mutlu etmistir. Karakalem sergisi Gençlik Merkezimizin yaptigi güzel çalismalardan biri. Gençlerimizin emeklerini halkimizin begenisine sunarak güzel bir olaya daha imza attik. Gençlerin içinde oldugu bütün projeleri destekliyoruz” seklinde konustu.
“Çizgilerin Gözü Ile Karaman” adli sergi Karaman Tas Binasinda 08 Mart 2015 tarihine kadar vatandasla bulusmaya devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284