ÇOĞU KİŞİ KAPIDAN DÖNDÜ DEMEK Kİ BU TÜR ETKİNLİKLERE AÇIZ...

31 Ocak Çarşamba günü akşam Piri Reis Kültür Merkezi’nde sahnelenen İstanbul Devlet Tiyatrolarına Karamanlılar yoğun ilgi gösterdi.

ÇOĞU KİŞİ KAPIDAN DÖNDÜ DEMEK Kİ BU TÜR ETKİNLİKLERE AÇIZ...

Geçtiğimiz Aralık ayında İzmir Devlet Tiyatrolarını ağırlayan Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bu kez de 31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Devlet Tiyatrolarına ev sahipliği yaptı. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği “Limon” isimli tiyatro oyununa birçok kişi katılım sağladı. Son dönemde kültür ve sanat etkinliklerinin artırılmasına yönelik önemli çalışmalar yürüten Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konuyla ilgili “Güzel şehrimiz Karaman, tiyatro izleyicisi bakımından yüksek bir potansiyele sahip bir şehirdir. Düzenlemiş olduğumuz kültür-sanat etkinliklerine vatandaşlarımız göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Hedefimiz en az ayda bir Devlet Tiyatrolarını Karaman’daki sanatseverlerle buluşturmak. Bu anlamda Şubat ayı içerisinde Diyarbakır Devlet Tiyatrolarını, Mart ayı içerisinde de Ankara Devlet Tiyatrolarını birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sahnelemek üzere şehrimizde misafir edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Birçok vatandaşın katılım sağladığı ve tiyatro etkinliğine yoğun katılımdan dolayı bir çok kişinin bilet bulamayıp kapıdan döndüğü etkinlik, Karaman’ın bu tür sanatsal faaliyetlere ne kadar aç olduğunu ve bu tür etkinliklerin daha büyük salonlarda daha sık aralıklarla yapılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284