Darısı Karaman'ın Başına 

Eski Sanayi ve Karatay Sanayi'nin taşınması için Toplu Konut İdaresiyle işbirliği yapan Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu hamlesi darısı Karaman Belediyesi çevresinde yer alan eski sanayi sitesinin başına.

Darısı Karaman'ın Başına 

Yeni yılın ilk iş günündeEski Sanayi ve Karatay Sanayisinin taşınacağı Aslım bölgesindeki Yeni Sanayi Sitesini ziyaret eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede bu projenin Konya'nın çehresini değiştirecek milat denilenen bir çalışma olduğunu söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi ile birlikte 2 bin 690 dükkan ve 134 ticari iş yerinin inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, “İnşallah inşaatımız tamamlandığında Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nde önceden hak sahipliği belirlenen vatandaşlarımız, kura yöntemine, dükkan büyüklüklerine göre yeni dükkanlarına taşınmış olacak."

"İnşaatlarımızı 4 etapta yürütüyoruz. 3 etapta fiziki olarak gerçekleşme oranları çok yüksek. Bir etapta da yüzde 40’lara yaklaşmış durumdayız. İnşallah 2024 yılı sonu gelmeden esnafımızı buraya taşımak için ekipler yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Burada hem esnafımız uzun vadeli iş yeri sahibi oldu hem de fiziki olarak Konya’ya ve esnafımıza yakışır bir iş yeri inşaatını gerçekleştirmiş olduk. Emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mıza ve TOKİ’ye teşekkür ediyorum”  Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284