Devlet Hastanesi’ndeki Otopark Düzensizligi Can Sikiyor

Dogukisla Mevkiine tasinan 400 yatakli Devlet Hastanesi’nin otoparkinda yasanan sikintilar vatandasin gözünden kaçmadi.

 Devlet Hastanesi’ndeki Otopark Düzensizligi Can Sikiyor

Hastane bahçesinde bulunan araç otoparkinin kimi zaman yetersiz kalmasi nedeniyle hastaneye gelen vatandaslar zaman zaman araçlarini bahçe içerisindeki yola park ederek trafik akisini sikintiya sokuyor.
Hastane otoparkinda bos yer olmasina karsin, araç sahiplerinin kolaya kaçarak araçlarini yol kenarina park etmesi hastaneye giris çikislarda da trafigi olumsuz yönde etkilerken bu konuda yetkililerin bir önlem almasi istendi. Ayrica hastane girisindeki ana yoldaki trafik akisi ise zaman zaman yayalarin karsidan karsiya geçislerinde tehlike yaratiyor. Bu konuyla ilgili olarak da bir yaya geçidi yapilmasi yada sinyalizasyon isareti konulmasi gerektigi belirtildi.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu ve Bashekim Kerim Serbetçi, otoparkin yetersizligi nedeniyle genisletme çalismalarina baslandigini belirtirken bu çalismanin da ileride yetersiz kalmasi durumunda nasil bir çözüm üretilecegi merak ediliyor.
Diger taraftan hastanenin yapimi sirasinda ve oda tefrislerinde bulunan ve hastaneye cihaz alimi konusunda bagista bulunan hayirseverlere 21 Subat Cuma günü saat 14.00’de Hastanede düzenlenecek törenle plaket takdim edilecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284