Doktor Saim Çetin Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlimiz Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar Başhekimlik yapan ve emekli olan Doktor Saim Çetin, son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.

Doktor Saim Çetin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum Saim Çetin için ilk tören Devlet Hastanesi önünde yapıldı. Buradaki törene Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, eşi Suna Çetin, ailesi ve doktor arkadaşları ile sevenleri katıldı.
Törende konuşan Erenoğlu, “Karaman’a bu kadar hizmet eden bir abimizi, babamızı kaybetmenin üzüntüsünü hep beraber yaşayalım ki, ailemizin üzüntüsünü azaltalım. Hizmetlerinin yanı sıra beni daha çok duygulandıran evliliklerinde 63 yılı geride bıraktıklarıdır. Karaman halkı onu çok sevmiş, yaptığı hizmetleri hep takdirle anlatmışlardır. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Eşi Suna Çetin’de, Karaman’ı çok sevdiklerini belirterek, “Hep burada yaşamak istedik. Çocuklarımızı burada büyüttük. Sevgi saygı içerisinde 63 yılı birlikte geçirdik” dedi.
Göz Hastalıkları Uzmanı Muammer Dinçer’de, “Saim abi bizim için bir baba, öğretmen, yakın bir dosttu. Bilgi olarak her şeyi bize aktardı. Askeri terbiyenin verdiği disiplinle bizi çalışmaya sevk etti” diye konuştu.
Merhum Çetin’in cenazesi buradaki törenin ardından Musalla meydanına getirilerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.
 



 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284