Eğitim Topluluğundan Şehidimiz Anısına Kütüphane

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Eğitimciler Öğrenci Topluluğu tarafından Şehit Birol Öztekin anısına yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Eğitim Topluluğundan Şehidimiz Anısına Kütüphane

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül Genç Eğitimciler Öğrenci topluluğu girişimleri ve çok sayıda hayırsever vatandaşın destekleriyle Şehit Birol Öztekin Kütüphanesinin Karaman Mevlana İlk ve Ortaokuluna kazandırılmış olduğunu söyledi. Rektör Akgül “Şehidimiz Birol Öztekin’in isminin yaşatılacağı ve bu vesileyle de öğrencilerimizin bilgi ve donanımlarını artıracak güzel bir kütüphane kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen genç öğrenci arkadaşlarımızın bu örnek çalışmalarını gerçekten önemli buluyorum. Özellikle vefa, değerlerimize sahip çıkma ve gelecek tasavvurlarını ortaya koyma adına gerçekleştirdikleri bu kıymetli projeden dolayı öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bir kez daha şehidimiz Birol Öztekin’e Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 
Şehit Birol Öztekin Kütüphanesinin açılış törenine Rektör Akgül’ün yanı sıra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesip Aktan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve davetliler katıldı. Rektör Akgül’ün konuşmasının ardından İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Duran Ali Yıldırım, Şehit Polis Memuru Birol Öztekin ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparak dua etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284