El Ele Tutusarak Ölmüsler

Karaman’da yanginda anneleri ile birlikte hayatini kaybeden 3 kardesin uyuduklari odada itfaiye tarafindan el ele tutusmus halde bulundugu ögrenildi.

El Ele Tutusarak Ölmüsler

Karaman’da dün gece yarisi 3 katli bir apartmanin son katinda çikan yanginda anne ve 3 çocugu hayatini kaybederken, olayla ilgili sorusturma sürüyor. Yanginin evin salonunda elektrik kontagindan basladigi ve bir anda bütün daireye yayildigi belirlendi. Itfaiye ekiplerinin olay yerine ulastiginda üzerindeki kiyafetleri yanan anne Elif Akbulut’un (37) merdivenlerden birkaç basamak inerek ‘Çocuklarimi kurtarin’ dedikten sonra yere düserek hayatini kaybettigi ögrenildi. Ayse (10), Rabia (7) ve Osman Akbulut (4) kardeslerin ayni odada el ele tutusmus halde bulunan cesetlerinin itfaiye erlerince disari çikarildigi bildirildi.
Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, olay yerinde incelemede bulundu. Baskan Çaliskan yaptigi açiklamada, “Elim bir olay meydana geldi, çok üzgünüz. Evin salonunda elektrik kontagindan yangin çikmis. Bu olayin arkasinda duracagiz. Gerekli kurumlarla incelemeler yapilacak. Ihmal varsa arastirilacak ve gereken yapilacak” dedi.
Karaman Emniyet Müdürlügü Olay Yeri Inceleme ekipleri gündüz saatlerinde evde arastirma yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284