Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Acı Günü

İlimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde uzun yıllardır çalışan Hikmet Doğan, geçtiğimiz akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nün Acı Günü
Hikmet Doğan için yıllarca hizmet verdiği Kemal Kaynaş Stadyumunda bir tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Defterdar İhsan Mintaş, mesai arkadaşları, spor camiası, ailesi ve sevenleri katıldı.
Buradaki tören Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz gelerek, “2.5 yıl burada İl Müdürlüğü görevim sırasında beraber çalıştığım sürece şuanda resminde de görüldüğü gibi tebessümünü veya her alandaki mutlaka yağlı ve pisli bir elbiseyle görürsünüz. Kalorifer dairesinde bir sorun mu var o koşar, statta bir sorun mu var o koşardı. Onu bu çalışması, gayreti ve azmiyle anacağız. Ben kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’da, “Hikmet abimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ölümün kime ne zaman geleceğini bilmiyoruz. Daha dün birlikte iş yaptığımız abimiz bugün aramızda yok. O yüzden şu kısa hayatımızda kimseye gücenmeye, darılmaya ve kalp kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Hikmet abimiz bunu en güzel şekilde gösteren insandı. O duruşuyla, konuşmasıyla, yaşantısıyla bizlere örnek olan bir abimizdi. Cenneti mekân olsun. Nur içerisinde yatsın” diye konuştu.
Hikmet Doğan’ın cenazesi buradaki törenin ardından öğle namazına müteakip Musalla’da kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284